NBA Helpt webinar: Update steunmaatregelen NOW en TVL

In dit webinar behandelen we de laatste stand rondom de steunmaatregelen in het kader van de coronapandemie.
 

Het coronavirus en de bijbehorende steunmaatregelen hebben een duidelijke overeenkomst: ze muteren met regelmaat. Er zijn dit jaar nogal wat wijzigingen in de maatregelen geweest en het is inmiddels hoog tijd voor een update: wat is er veranderd voor ons werk, wat zijn de laatste vaktechnische wijzigingen en deadlines en waar moet de accountant alert op zijn?

We spreken met Annette Houwaart van de NBA Helpdesk – zij neemt ons mee in de actualiteiten rondom de steunmaatregelen, wat is er wel of niet gewijzigd en niet onbelangrijk: wat staat ons nog te wachten?

Vervolgens gaat Karin van Hulsen in op de NV COS 3900N. De NBA consulteert wijzigingen hierin. Wat gaat er veranderen en wat betekent dat voor uw werk?

Meint Pool praat ons bij over de laatste stand van zaken rondom de TVL. Hij gaat o.a. in op de duiding van de begrippen, welke wijzigingen er zijn en behandelt een aantal onduidelijkheden die in de praktijk naar voren zijn gekomen.

Vervolgens geeft Nick Smits een update over zaken met betrekking tot de NOW:  o.a. over laatste stand van het protocol en belangrijke deadlines.

Tijdens het webinar zit een team van inhoudelijke moderators voor u klaar om uw vragen die u via de chat kunt stellen te beantwoorden. Het laatste half uur worden de vragen met de meeste “likes” live behandeld door het panel van sprekers.

Sprekers

heijkoop-gerrit-spreker-375x375.jpg
Gerrit Heijkoop Host
annette-houwaart-375x375.jpg
Annette Houwaart-Nonhof Vaktechnische Helpdesk

Annette Houwaart-Nonhof AA is werkzaam bij de NBA op de vaktechnische helpdesk en actief in de mkb accountantspraktijk.

smits_nick_375x375.jpg
Nick Smits Beleidsmedewerker NOW-regeling bij het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid
hulsen_karin_van_375x375.jpg
Karin van Hulsen Vaktechnisch medewerker afdeling Regelgeving bij de NBA
pool_meint_200x200.jpg
Meint Pool Financial auditor bij Rijksdienst voor Ondernemend Nederland