NBA Helpt webinar: Special over de TVL

Op veler verzoek organiseren we op donderdag 28 oktober een speciaal NBA Helpt Webinar geheel gewijd aan de Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL).
 

Samen met een aantal sprekers van o.a. de RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) bespreken we de ins en outs van deze regeling. Wat zijn ook al weer de kaders en randvoorwaarden waar binnen deze regeling is opgezet? De verschillen tussen de verschillende TVL-regelingen komen hierbij ook aan bod.

We zoomen in op de achtergrond en uitwerking van het groepsbegrip en de omzetdefinities voor grootbedrijf en mkb. En wanneer praten we over ‘een in financiële moeilijkheden verkerende’ organisatie? Ook bespreken we de verhouding tussen coulance, oneigenlijk gebruik en misbruik.

Tijdens het webinar zit een team van inhoudelijke moderators voor u klaar om uw vragen die u via de chat kunt stellen meteen te beantwoorden. Het laatste half uur worden de vragen die het meest leven onder de deelnemers live behandeld door het panel van sprekers.

NB: Eerder stond op deze datum het onderwerp ‘Balans na Coronajaar’ gepland. Op veler verzoek is het onderwerp van dit webinar gewijzigd.

Sprekers

Gerrit Heijkoop (474x474)
Gerrit Heijkoop Online Host
Hugo van Campen (525x525)
Hugo van Campen Accountant en belastingadviseur

Hugo is accountant en belastingadviseur, werkzaam bij de NBA op de vaktechnische helpdesk en actief in de mkb accountantspraktijk

Pool Meint (200x200)
Meint Pool Financial auditor bij Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Saskia Bot (375x375)
Saskia Bot Director Business Tax/Public Sector
Els van der Ham (375x375)
Els van der Ham Coördinator maatwerk TVL bij Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl)
Dirk ter Harmsel (375x375)
Dirk ter Harmsel Directeur van het Bureau Vaktechniek Accountancy van Alfa Accountants en Adviseurs

Nieuwe sprekers worden op korte termijn toegevoegd.