Vergadering Kring Friesland

U bent van harte uitgenodigd tot het bijwonen van de tweede bijeenkomst van Kring Friesland dit seizoen (2021/2022), op dinsdag 2 november 2021. Deze bijeenkomst wordt verzorgd door Gert Bouma RA RV. Hij is werkzaam bij de Belastingdienst.

In de presentatie behandelt Gert Bouma de potentiële toegevoegde waarde van business valuation voor de mkb-accountant in zijn adviespraktijk, en het gebruik van ervaringsregels bij waarderingen. Aanvullend geeft hij tips over de werkprocessen voor waarderingen bij familierelaties en bij geschillen. Ook komt de impairmenttest bij rechtspersonen aan bod.

Mochten er specifieke vragen of stellingen die u graag aan de orde wilt laten komen tijdens de vergadering, dan vernemen we dit graag vooraf. Vanzelfsprekend is de lezing interactief en is er voldoende ruimte voor vragen en discussie.

Agenda

17.30 uur - 18.30 uur   

- Opening
- Ingekomen stukken / mededelingen
- Lezing Gert Bouma  

18.30 uur - 19.15 uur 

- Dinerbuffet 

19.15 uur - 20.15 uur

- Vervolg lezing 
- Rondvraag
- Sluiting 

 

- Informele afsluiting 

Coronamaatregelen

De NBA volgt de maatregelen van de RIVM/Overheid. Vanaf 25 september is 1,5 meter afstand houden niet meer verplicht. U heeft wel een toegangsbewijs nodig bij bezoek aan de horeca, en daarom ook voor dit evenement. Dit coronatoegangsbewijs maakt u in de CoronaCheck app met een vaccinatiebewijs, een negatieve testuitslag of een bewijs dat u hersteld bent van corona. U kunt ook een papieren coronatoegangsbewijs gebruiken.