Women Leadership Event 2020

DIT EVENEMENT IS HELAAS VOLGEBOEKT

Op de vooravond van Internationale Vrouwendag donderdag 5 maart vindt het Women's Accounting Leadership Event plaats in samenwerking met het IMA (Institute of Management Accounting). 

pe
3

» Download het programma

Bekijk het videoverslag van De Happy Financial - Marjan Heemskerk-Seeverens van vorig jaar

 

Lees ook het verslag op Accountant.nl.

Vragen die dit jaar aan bod komen zijn onder andere:

  • Leiderschap anno 2020; wat vergt het?
  • Hoe word je een succesvolle (vrouwelijke) leider?

Ter inspiratie

‘Het gaat mij niet om vrouwelijk leiderschap. Eerder authentiek leiderschap’ - interview met Marlies de Vries, assistent professor Internal Control en promovendus verbonden aan Nyenrode Business Universiteit.

Download het programma

Sprekers

Ester-Mirjam Sent
Esther Mirjam Sent

Esther-Mirjam Sent is hoogleraar economie én Eerste Kamerlid. Daarnaast is zij lid van diverse besturen en raden van toezicht, waaronder Vrouwen-kennisinstituut Atria, dansgezelschap Introdans en de Sociaal-Wetenschappelijke Raad (SWR) van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW).

Agnes Koops-Aukes
Agnes Koops-Aukes RA

‘Je moet soms dingen doen die niet bij jezelf passen, daarom moet je ze misschien juist doen’  Agnes Koops-Aukes RA is lid van de raad van bestuur van PwC Nederland en voorzitter van PwC Accountants. Afgelopen jaar was zij een van de drie finalisten voor de verkiezing van Topvrouw van het jaar. 

Sandra Lutchman
Sandra Lutchman Dagvoorzitter

Sandra Lutchman (tweetalig), expert op het terrein van leiderschap, diversiteit en inclusie, helpt organisaties hun D&I doelstellingen te formuleren en te bereiken. Ze is zowel strategisch als ‘hands on’ en haar motto is: Diversity is counting the numbers, inclusion is making the numbers count.  Sandra is voorzitter van de Raad van Toezicht van Esprit scholen, lid van de Raad van Toezicht van de Haagse Hogeschool en lid van de Adviesraad van European Women on Boards.

Contact

danie-duzant-150x150.jpg
Danie Duzant Projectleider Meer Diversiteit 06-52005069

De bijeenkomst is gratis. Wel verwachten wij dat u na inschrijving daadwerkelijk aanwezig bent bij dit evenement. Mocht u onverhoopt niet meer in de gelegenheid zijn, dan horen we dit graag tijdig (uiterlijk één dag voor aanvang van de bijeenkomst). Mochten wij u onverwacht toch missen, dan behouden wij ons het recht voor om u op een reservelijst te plaatsen bij het eerstvolgende gratis evenement waarvoor u zich aanmeldt.