Accounttech Webinar Technologie in de financiële functie

Tijdens dit webinar gaan we dieper in op de stand van zaken rond technologie in de financiële functie.  

pe
1

Prof. dr. Frank Verbeeten geeft u inzicht in de uitkomsten van het onderzoek, en wat er in de afgelopen 3 jaar is gewijzigd. U krijgt inzicht in vragen als; Wat is de impact van technologie op de financiële functie? In hoeverre worden data analytics en process mining op dit moment in de financiële functie toegepast? In hoeverre speelt cybersecurity een rol voor de financieel professional? Welke beperkingen zien bedrijven in het toepassen van technologie in de financiële functie?

Drs. Coen Reinders RA, manager Partners & Bedrijfsvoering bij Nationaal Restauratiefonds & bestuurslid ledengroep accountants in business, neemt u mee in hoe de technologische ontwikkelingen van impact zijn op het profiel van de financiële functie. Coen zal vervolgens ingaan op welke wijze het Nationaal Restauratiefonds, RPA inzet en hoe ze omgaan met persoonlijke- en externe databronnen.

Uw moderator tijdens het webinar is Jeroen Tieleman RA RC, founder & owner SiSu Financial Interim Management.

De impact van het coronavirus

Als onderdeel van een onderzoek naar de toepassing van technologie op de financiële functie door de Koninklijke NBA en de Universiteit van Amsterdam hebben we accountants in business gevraagd wat de effecten zijn van het coronavirus op hun organisatie. Lees hier wat de belangrijkste bevindingen zijn.

Meer informatie? Neem contact op met:

daphne-kolk-375x375.jpg
Daphne Kolk Projectleider Innovatie 06 21 89 76 57