Kick-off Planet Finance & Circular Transition

Start community & introductie circulaire indicatoren en verdienmodellen. Maak kennis met Planet Finance en kom, tijdens de Week van de Circulaire Economie, naar de kick-off sessie op 4 februari 2020 in Circl.

Planet Finance is de community op initiatief van de NBA op het gebied van duurzame economie. Een Community waar de keten van accountants, in samenwerking met wetenschap, overheid, relevante organisaties en het bedrijfsleven leert, ontwikkelt, deelt en krachten bundelt om tot concrete oplossingen en toepassingen te komen. Maak voor de break kennis met bestaande werkgroepen en ontwerp mee aan de community.

Na de break verzorgt KPMG Sustainability een introductie over circulaire indicatoren en verdienmodellen. Krijg inzicht in de Circular Transition Indicators die tijdens het World Economic Forum in januari 2020 worden gelanceerd, in samenwerking met de World Business Council for Sustainable Development. Ze bieden houvast en een gemeenschappelijke taal met betrekking tot de mate waarin organisaties erin slagen de transitie naar circulair te maken.

Ook staat op de agenda de ‘Circulaire Verdienmodellen’: een recente publicatie i.s.m. Copper8 en Kennedy Van der Laan. Een verdienmodel geeft inzicht in de wijze waarop een onderneming (financiële) waarde genereert. Door het juiste verdienmodel te koppelen aan het nieuwe, circulaire business model, wordt de gewenste circulaire impact bereikt. 

Met andere woorden: sluit u aan bij een netwerk van gedreven experts. Start met het vergroten van uw deskundigheid en help mee haalbare business cases te creëren.

Afwachten is geen optie meer. Kom naar deze bijeenkomst op dinsdag 4 februari! Deelname is gratis.

Programma

15.00 uur - ontvangst
15.30 uur - Kick-off Community Planet Finance (NBA)
17.30 uur - pauze (inclusief lichte maaltijd)
18.00 uur - introductie circulaire indicatoren en verdienmodellen (KPMG Sustainability)
20.00 uur - afsluiting & drankje
20.30 uur - einde