Fraude Film Festival - De keuze van Kaptein - een boeiende middag over Fraude Awareness

De bijeenkomst is vol

De ledengroep accountants in business organiseert op 12 september een boeiende middag over Fraude Awareness. Georganiseerd in samenwerking met het Fraude Film Festival en Muel Kaptein.

pe
2

Tijdens deze bijeenkomst krijgt u een film te zien op het gebied van fraude, naar keuze van Muel Kaptein (hoogleraar bedrijfsethiek aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en partner bij KPMG).

Met deze bijeenkomst willen we het bewustzijn en de bespreekbaarheid rond het onderwerp fraude vergroten.

De keuze van Kaptein

Welke film u gaat kijken hangt af van de keuze van Muel Kaptein (hoogleraar bedrijfsethiek aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en partner bij KPMG). Muel bespreekt de belangrijkste thema's uit deze film en gaat vervolgens met u in gesprek.

Entree

De bijeenkomst is gratis. Wel verwachten wij dat u na inschrijving daadwerkelijk aanwezig bent bij dit evenement. Mocht u onverhoopt niet meer in de gelegenheid zijn, dan horen we dit graag tijdig (uiterlijk één dag voor aanvang van de bijeenkomst). Mochten wij u onverwacht toch missen, dan behouden wij ons het recht voor om u op een reservelijst te plaatsen bij het eerstvolgende gratis evenement waarvoor u zich aanmeldt.