Vergadering Afdeling Zuid-Holland

Graag nodigen wij u uit voor de afdelingsvergadering op 12 juni in Nootdorp.

Programma

Tijd Wat
18.00 uur Ontvangst met broodjesmaaltijd
19.30 uur Opening door de voorzitter
19.32 uur Wat kan de NBA voor u betekenen?
Harm Mannak, algemeen directeur van de NBA zal met ons van gedachten wisselen over de veranderingen binnen de NBA. Er gebeurt een heleboel: de sector heeft een ambitieuze vernieuwingsagenda, de dialoog over cultuur en gedrag, de veranderagenda audit, de CTA die zich over onze sector buigt en niet in de laatste plaats: het project NBA Open. Bij NBA Open praten we met onze leden over wat zij van de NBA nodig hebben, wat zij van de NBA verwachten en hoe we de NBA kunnen inrichten op een manier die voor het beroep en de beoefenaars van dat beroep het beste is.
20.35 uur Pauze
21.00 uur Spreker: L.F. (Fleur) Rhemrev – Hartgers.
Onderwerp:  Optimalisatie van bedrijfsvoering en werklastbeheersing
Succes en groei van een organisatie vragen om wendbaarheid en het streven naar continue verbetering. Maar hoe pak je dat aan? Fleur vertelt in hoofdlijnen waar moet je op letten en hoe je ervoor zorgt dat je een optimaal resultaat behaalt middels de juiste inspanningen.

Fleur Rhemrev – Hartgers is verandermanager en bedrijfskundig adviseur, en als zelfstandig ondernemer werkzaam bij Verandering in bedrijf. Zij focust zich op het ondersteunen van mkb-ondernemers en hun teams bij het verbeteren van hun dagelijkse bedrijfsvoering binnen de totale onderneming of een onderdeel daarvan waardoor deze ondernemingen succesvol kunnen zijn én blijven. Fleur is geruime tijd werkzaam geweest binnen de accountancy op gebied van salarissen en HRM, waaronder als adviseur en afdelingsmanager.
21.30 uur Spreker: S.A. (Stephanie) Osunwokeh - van Buitenen.
Onderwerp: een goede werk-privé-balans, ook als je fulltime werkt
Hoe haal je voor jezelf het beste uit je dag? En hoe zorg je ervoor dat je gezin het beste van jou krijgt en niet de restjes? Stephanie vertelt je graag hoe jij ervoor kunt zorgen dat jij jouw ambities waar kunt maken én een fijn gezinsleven hebt.
P.S. ook zeer waardevol als je (nog) geen gezin hebt, maar wel een privé-leven wilt.

Stephanie Osunwokeh – van Buitenen is lifecoach voor ambitieuze vaders, trainer en motivational speaker en als zelfstandig ondernemer werkzaam bij Kies Company. Zij zet zich in voor ambitieuze vaders zodat ook zij een goede werk-privé-balans kunnen vinden én vasthouden. Met haar achtergrond als secretaresse op hoog niveau kan zij zich met recht een expert noemen op het gebied van planning en organisatie.
Haar motto: You CAN have it all. You just have to define your all.
22.00 uur Afsluiting door de voorzitter

Na 22.00 uur tot 22.45 uur is er nog de gelegenheid voor de borrel.

Mocht u na aanmelding toch verhinderd zijn, dan verzoeken wij u om u uiterlijk 2 werkdagen vooraf af te melden via b.jansen@nba.nl.

Noteert u alvast de volgende dagen in uw kalender voor de volgende afdelingsbijeenkomsten in 2019:

  • 26 september 2019
  • 26 november 2019

Uw collega’s die bezig zijn met hun praktijkstage zijn eveneens van harte welkom op onze bijeenkomsten als uw introducé. Zij kunnen niet rechtstreeks via de NBA hiervoor benaderd worden, daarom verzoeken wij u deze planning onder hun aandacht te brengen.

De NBA verstuurt, ter voorkoming van fouten, nog slechts bewijzen van deelname aan leden die:

  • zich digitaal hebben aangemeld voor de vergadering; en
  • zowel bij aanvang als aan het eind van de vergadering de presentielijst hebben getekend.