Vergadering Afdeling Oost

Donderdag 14 februari is de afdelingsbijeenkomst van afdeling Oost. Het onderwerp van deze vergadering is: Teugels en vleugels (houding, gedrag & cultuur in relatie tot publiek belang).

Jan Willem Taams zal een interactieve lezing verzorgen over houding, gedrag en cultuur in relatie tot het publieke belang. Na de lezing willen we dit onderwerp praktisch benaderen en nadenken over hoe wij individueel en als beroepsgroep ons kunnen verbeteren in dit opzicht.

Teugels en vleugels (Houding, gedrag en cultuur in relatie tot publiek belang)
Jan Willem Taams is partner bij veranderingen en houdt zich onder andere bezig met leiderschap door financials. Eerder was hij werkzaam als accountant bij KPMG en in diverse financiële en beleidsmatige functies bij pensioenuitvoerder MN.

Teugels en vleugels is een inleiding over houding, gedrag en cultuur in relatie tot publiek belang. Langs thema's als: de kracht van kwetsbaarheid, een frisse blik naar buiten, het belang van urgentie, ben ik de oplossing? En onderweg naar morgen worden wij als persoon en als professional meegenomen op onze reis naar herstel van balans in de accountancy. Zitten wij allemaal in dezelfde film of hebben wij toch nog verschillende beelden?

De inleiding en het goede gesprek nodigen de leden uit na te denken over het waarom, hoe en wat van veranderingen en het benodigde leiderschap. Uw vragen zijn welkom! Na de pauze volgt een interactieve vertaling naar de praktijk.

Agenda

Tijd Wat
18.30 uur Ontvangst met koffie en thee
19.00 uur Openingsformaliteiten en introductie
19.15 uur Teugels en vleugels (Houding, gedrag en cultuur) - Jan Willem Taams
20.20 uur Pauze
20.40 uur Interactieve sessie in de praktijk – Jan Willem Taams
21.45 uur Afsluiting