Vergadering Afdeling Centrum

Het onderwerp van de bijeenkomst is: Algemene Voorwaarden, Incasso & Beslag (middag) en Fiscale aspecten van goede doelen (avond). Ook is het mogelijk om voorafgaand de ICT-bij te wonen (v.a. 14.00 uur).

ICT-bijeenkomst 

Bent u een accountant die:

  • niks weet van ICT
  • hulp kan gebruiken bij de kantoor-ICT
  • of juist veel weet van ICT
  • en kennis wil delen inzake kantoor-ICT

Kom dan in een open sfeer meepraten van 14.00 uur tot 15.00 uur in de Benedictuszaal in Leerhotel Het Klooster te Amersfoort. Astrid van der Heijde AA, Natasha Kouznetsova AA en Tineke Mulder AA organiseren deze bijeenkomst. Zij verwachten dat zij niet de enigen zijn die tegen allerlei ICT-obstakels aanlopen bij hun accountantswerk en geloven dat er samen veel meer bereikt kan worden.
 

Agenda afdelingsvergadering

Tijd Wat
15.30 uur    Ontvangst  
15.45 uur Welkom en mededelingen door de voorzitter 
15.55 uur Algemene Voorwaarden, Incasso & Beslag
mr. Marc van Osch verzorgt een inleiding over Algemene Voorwaarden, incasso en beslaglegging. Bij deze praktische kennissessie wordt aandacht besteed aan de do's and don'ts met betrekking tot deze onderwerpen en is zowel van toepassing op uw eigen accountantskantoor, klanten en opdrachtgever(s).
17.50 uur Dinerbuffet 
19.00 uur  Fiscale aspecten van goede doelen
mr. drs. Michael van den Hurk verzorgt een inleiding over de fiscale aspecten van goede doelen. Belastingen kunnen voor de goede doelen lastig zijn omtrent Omzetbelasting en Vennootschapsbelasting. Daarnaast zal Michael bij de voordracht aandacht besteden aan de aftrekbaarheid van de bijdragen.
21.00 uur  Afsluiting