Dag van De Financial 2018: hét congres voor de financieel professional

Een nieuw financieel bewustzijn

Waarmee heeft u als financial anno 2018 rekening te houden? Waar wordt u op afgerekend? En wat biedt u houvast? De Dag van De Financial, donderdag 27 september 2018 in Den Bosch, biedt inspirerende discussies, ervaringen en inzichten. Waardoor uw vak geen business as usual wordt, maar een functie blijft van grote (maatschappelijke) toegevoegde waarde.

Lees alles over de Dag van De Financial

Locatie

De Dag van De Financial vindt plaats in Congrescentrum 1931 in Den Bosch. U kunt hier gratis voor de deur parkeren. Vanaf de trein is het 10 minuten lopen en kunt u gebruik maken van pendelbusjes.

Deelnamekosten

  • De prijs voor leden van de NBA is 325 euro

  • De prijs voor registercontrollers (RC) is 325 euro

  • De prijs voor EICPC leden is 325 euro

  • De prijs voor niet-leden is 395 euro

  • Studenten betalen slechts 175 euro

Annuleringsvoorwaarden
Deelnemers die zich na 31 augustus 2018 afmelden ontvangen een factuur van 100% van de deelnameprijs. Indien u verhinderd bent, kan een collega uw plaats innemen.

U dient altijd schriftelijk of per e-mail te annuleren; Adres: NBA, Antonio Vivaldistraat 2-8, 1083 HP Amsterdam. E-mail: evenementen@nba.nl. Annulering op andere wijze wordt niet geaccepteerd.

Facturatie
Zorgt u bij het invullen voor de juiste en volledige factuurgegevens. Indien deze gegevens niet correct of onvolledig zijn (denk hierbij ook aan PO-nummers, afdelingen, contactpersonen, personeelsnummers enz.) dan zal de factuur op uw naam, naar het privé- of correspondentieadres worden verstuurd. U bent dan zelf verantwoordelijk voor betaling van de factuur.

Prijsafspraken
Eventuele kortingsregelingen voor producten en/of diensten van de NBA zijn niet van toepassing op de Dag van de Financial 2018.