Accountancy studeren aan Nyenrode Business Universiteit

Nyenrode Business Universiteit biedt academische opleidingen en programma’s gericht op talentvolle, ondernemende en ambitieuze mensen die oog voor het resultaat en hun omgeving hebben. Alle Masters van Nyenrode zijn benoemd tot ‘Best Master’ in hun categorie in de Keuzegids Masters 2016. 

De Robuuste Accountant

Er is behoefte aan Robuuste Accountants met sterke principes en goede sociale vaardigheden die verantwoordelijkheid durven nemen. Daarom is, naast een stevige portie basiskennis, ook het ontwikkelen van zelfkennis, houding en gedrag, communicatieve vaardigheden en ethisch besef onderdeel van onze accountantsopleiding.

Werken én studeren

Eén van de belangrijkste kenmerken van onze accountantsopleiding is de combinatie van werken en studeren: veel van wat je leert tijdens de colleges kun je direct toepassen in de praktijk. Als student lever je een actieve bijdrage door voorbeelden vanuit de praktijk in te brengen in de colleges.

Samenwerking met kantoren

De Nyenrode accountantsopleiding werkt zo nauw mogelijk samen met de kantoren en organisaties waar onze studenten werken. Dit is ingegeven vanuit onze onderwijsfilosofie dat wij als universiteit samen met de kantoren verantwoordelijk zijn voor de vorming van toekomstige Robuuste Accountants.

Deeltijd Bachelor, Master en Post-Master

Nyenrode verzorgt al haar accountancy-opleidingen, van Bachelor tot en met Post-Master, in deeltijd. Je kunt de opleiding volgen op een studielocatie naar keuze. We bieden de deeltijd Master en Post-Master in verschillende routes aan. Zo geven wij jou de mogelijkheid om balans te houden tussen jouw studie, werk- en privésituatie.

Zie onze website voor meer informatie over de Bachelor of Science in Accountancy en de Master of Science in Accountancy & Post-Master RA