Accountancy studeren aan Nyenrode Business Universiteit

Studeren en werken in de accountancy? Dat kan bij Nyenrode op bachelor, schakeltraject, master, post-master en praktijkopleiding niveau. Heb jij de ambitie om register accountant te worden? Op Nyenrode kan je het gehele traject van Bachelor tot Post-Master/Praktijkopleiding volgen. We combineren academische theorie, praktische relevantie en persoonlijke ontwikkeling, zodat jij succesvol aan je carrière kan bouwen. 

De Robuuste Accountant

Er is behoefte aan Robuuste Accountants met sterke principes en goede sociale vaardigheden die verantwoordelijkheid durven nemen. Deze accountants zijn in staat om een rechte
rug te houden in complexe situaties. Om ervoor te zorgen dat jij die accountant van de toekomst kan worden, stimuleert Nyenrode je om een professionele beroepshouding te ontwikkelen. Inclusief het vermogen om jezelf en de belangen van de klant kritisch te beoordelen. Daarom is, naast stevige basiskennis, ook het ontwikkelen van zelfkennis, houding en gedrag, data science kennis en vaardigheden, communicatieve vaardigheden en ethisch besef onderdeel van onze accountantsopleidingen.

Werken én studeren: deeltijdopleidingen

Eén van de belangrijkste kenmerken van onze accountantsopleidingen is de combinatie van werken en studeren in deeltijd: veel van wat je leert tijdens de colleges kan je direct toepassen in de praktijk. Als student lever je een actieve bijdrage door voorbeelden vanuit de praktijk in te brengen in de colleges. Je kan de opleiding volgen op een studielocatie naar keuze en voor de master en post-master bieden we ook diverse studieroutes aan. Zo geven wij jou de mogelijkheid om balans te houden tussen jouw studie, werk- en privésituatie.

Samenwerking met kantoren

We werken zo nauw mogelijk samen met de kantoren en organisaties waar onze studenten werken. Dit is ingegeven vanuit onze onderwijsfilosofie dat wij als universiteit samen met de kantoren verantwoordelijk zijn voor de vorming van toekomstige Robuuste Accountants. Ook kunnen wij je helpen en adviseren als je op zoek bent naar een baan.

Zie onze website voor meer informatie over de opleidingen: