27 september 2018

Dag van De Financial

Keep-your-ethics.jpg

Andrew Fastow gemist? Bekijk nu de video met de ex-cfo van Enron over de definitie van ethiek en over ‘het grijze gebied’. Het thema van deze dag: Keep your Ethics!

Videosamenvatting van de Dag van De Financial 2018: ‘A huge amount of accounting is the grey area, where people have to make assumptions’ zegt Andrew Fastow. U hoort ook de andere sprekers van dit NBA-congres zoals onderzoeker verslaggevingsfraude Kristina Linke en hoofdredacteur van Follow the Money Eric Smit. Verder met: Edgar Karssing, hoofddocent beroepsethiek en integriteitsmanagement, financieel historicus Oscar Gelderblom en emeritus hoogleraar belastingrecht Richard Happé, over ‘de ethiek van het juiste midden.’

Bekijk het videoverslag

Keep your Ethics!

De normen van morgen, zijn andere dan vandaag. Op de Dag van De Financial hield de NBA met u de vinger aan de pols. Laat ethiek zich vangen in de wet? Aan de kwaliteit en integriteit van financieel professionals worden hoge eisen gesteld. Waarmee heeft u anno 2018 rekening te houden? Waar wordt u op afgerekend? En wat geeft u houvast?

Het congres vond plaats op donderdag 27 september 2018 in Den Bosch (5 PE-uren). Het biedt ieder jaar inspirerende discussies en vernieuwende inzichten waardoor uw vak geen business as usual wordt.

Naast de Accountantsdag (21 november 2018) organiseert de NBA jaarlijks speciaal voor accountants in business en andere belangstellenden de Dag van De Financial.

Lees het verslag op Accountant.nl >>

Bekijk de foto's >>

Bekijk onze 1-minuut video!