Terugblik Accountantsdag 2016

Hieronder vindt u de registratie van de livestream van de Accountantsdag 2016. Daar ziet u interviews en krijgt u een exclusief kijkje achter de schermen. Lees de verslagen en wat er op Sociale Media gebeurde tijdens de accountantsdag.

Video's

Dagvoorzitter Rens de Jong (BNR/RTLZ) interviewt NBA-voorzitter Pieter Jongstra tijdens de plenaire opening.

Arent Jan Hesselink, general manager van communicatiebureau Edelman Nederland, gaat in op de resultaten van de Edelman Trust Barometer 2016, een wereldwijd onderzoek naar vertrouwen in instituties.

Cees van Riel van het Reputation Institute presenteert de resultaten van het tweede onderzoek naar de reputatie van accountants.

Alex Brenninkmeijer, van 2005 tot 2014 Nationale Ombudsman en sinds 2014 lid van de Europese Rekenkamer, over het vertrouwen en het vinden van een 'maatschappelijk kompas'.

Sander Klous geeft leiding aan de Big Data Analytics-dienstverlening van KPMG Advisory en is hoogleraar Big Data Ecosystems for Business and Society aan de Universiteit van Amsterdam. Hij spreekt over de inzichten die we kunnen halen uit data-analyse en de rol van de accountant daarbij.

Fons Trompenaars stichtte in 1989 het Centre for International Business Studies, een advies- en trainingsorganisatie op het gebied van internationaal management. Sinds 1998 werkt de organisatie onder de naam Trompenaars Hampden-Turner.

In de livestream op de Accountantsdag is ook het stuk vastgelegd:
Boardroom Dynamics Patrick van Veen over apenstreken op de werkvloer:

De inleiding start op 6.00 uur in de livestream »

Twitter

#accdag was trending topic in Nederland

Presentaties

Bekijk de presentaties op SlideShare