Bestel de NBA Kennistoets

Bent u openbaar accountant en verricht u werkzaamheden ten behoeve van wettelijke of vrijwillige controles van de jaarrekening? Dan was de online kennistoets voor u een onderdeel van het verplichte PE-onderwerp in 2014. U kunt de kennistoets nog steeds afleggen, om een beeld van uw actuele kennis te krijgen of omdat u nog niet heeft voldaan aan uw verplichting en bent aangesproken door de afdeling Regelgeving van de NBA.

Hoe ziet de toets eruit?

De kennistoets bestaat uit 40 meerkeuzevragen over de standaarden 100-999 'opdrachten tot controle van historisch financiële informatie'. U mag tijdens het beantwoorden van de vragen gebruikmaken van relevante documentatie, zoals de HRA. Het maken van de toets neemt ongeveer twee tot drie uur in beslag.

De NBA kennistoets is samen met het Cito ontwikkeld, in samenwerking met Deloitte, KPMG, PWC en de SRA. Daarnaast hebben accountants van een groot aantal andere organisaties een belangrijke bijdrage geleverd aan de opzet van de vragen en inhoud van de toets.

Bestel de NBA kennistoets »

 

Voor wie is de NBA Kennistoets?

De NBA Kennistoets is verplicht voor openbaar accountants die werkzaamheden verrichten ten behoeve van wettelijke en/of vrijwillige controles van de jaarrekening. Lees het curriculum voor meer informatie.

Bestellen

Ledenprijs  € 99,- (vrij van btw)
Herkansing  U hebt recht op drie herkansingen
Periode  Uw inschrijving is drie maanden geldig
Bewaren  U kunt een toets tussentijds opslaan en later vervolgen
Certificaat   Na succesvol afleggen van de toets ontvangt u een certificaat
Print
Tweet dit Deel dit op LinkedIn

Stuur deze pagina door

Naar:

Van:

Bestel de NBA Kennistoets

Annuleren