Ledengroep accountants in business - Kandidaatstelling

Aankondiging kandidaatstelling accountants in business

Volgens het aftreedschema van het ledengroepbestuur AIB treedt er dit jaar één (RA) bestuurslid af. Na een uitgebreide wervings- en selectieprocedure en op grond van artikel 13 lid 2 van de Verordening op de ledengroepen beveelt het ledengroepbestuur accountants in business de volgende kandidaat aan: 

J.B.M. van HoevenJasper van Hoeven heeft de opleiding tot Registeraccountant gevolgd bij het NIVRA en de Universiteit van Amsterdam. Tijdens en na zijn studie heeft hij gewerkt bij KPMG. Vervolgens is aan de slag gegaan als beleidsmedewerker bij de Politie Regio Utrecht en heeft hij enkele jaren als financieel manager gewerkt bij een leasemaatschappij. Vanaf 1999 is hij als zelfstandige actief in de interim wereld en sinds 2009 is Jasper managing partner van The Perfect Fit Finance & IT B.V. in Utrecht, een netwerkorganisatie van financiële professionals.

Jaspers motivatie om als bestuurslid voor de ledengroep accountants in business aan de slag te gaan luidt als volgt:

"Als managing partner van The Perfect Fit heb ik veel contact met RA’s en AA’s die als accountant in business actief zijn in ons netwerk van (interim) financials. Daardoor hoor ik wat er onder hen speelt en hoe zij tegen de NBA aankijken. Voor veel collega's is de toegevoegde waarde van de NBA niet zichtbaar, zijn de topics die spelen onvoldoende duidelijk en bestaat onbegrip over bepaalde ontwikkelingen. Ik zie het als een uitdaging om daarin verandering te brengen door een actieve rol te gaan spelen binnen de NBA en daarbij de stem van de RA's en AA’s en RC’s uit mijn netwerk in te brengen en de motivatie achter de beslissingen van de NBA aan hen terug te koppelen.

Verder heb ik de ambitie om de band tussen de verschillende bloedgroepen in ons beroep te versterken. In mijn streven om de voorjaarspiek in de accountancy te bemensen met ervaren accountants in business zit ik geregeld aan tafel met collega's die in het openbare beroep werkzaam zijn. In mijn beleving zijn er veel synergiemogelijkheden die onbenut blijven. Ook daarmee zou ik graag aan de slag gaan.”

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Op grond van artikel 13, leden 1 en 3, van de Verordening op de ledengroepen hebben ten minste vijftig leden gezamenlijk tot 19 oktober a.s. de gelegenheid hierop te reageren door hunnerzijds andere kandidaten aan te bevelen onder vermelding van de desbetreffende vacature. Deze aanbevelingen kunnen worden gezonden aan Mr. Erica Steenwijk AA, secretaris van het ledengroepbestuur accountants in business (e.steenwijk@nba.nl). 

Print
Tweet dit Deel dit op LinkedIn

Stuur deze pagina door

Naar:

Van:

Ledengroep accountants in business - Kandidaatstelling

Annuleren