Impressie Ledengroepvergadering 6 november 2014

Tijdens een goed bezochte Ledengroepvergadering op het NDSM-terrein in Amsterdam-Noord kregen ruim zeventig accountants in business in korte tijd een breed scala aan kennis en informatie.

De formaliteiten konden efficiënt worden afgehandeld dankzij het online stemmen voorafgaand aan de vergadering: een primeur voor de NBA. Met Gert Nijland RA RB CCO en Paul Slegers RA zijn twee nieuwe bestuursleden benoemd. Na 6 jaar in het Ledengroepbestuur nam voorzitter drs. Roderik Meeder RA afscheid, en is hij opgevolgd door zittend bestuurslid  mr.drs. Herbert Reimers AA CPA. Tot vice-voorzitter is gekozen drs. Mandy Warners RA RE.

In plaats van een uitvoerig bestuursverslag vertelden vijf bestuursleden in een bondige video op welke manier zij zich inspannen voor de leden en tot welke activiteiten dat het afgelopen jaar heeft geleid. Waarna er genoeg tijd over was voor een stevig inhoudelijk programma onder het motto ‘Naar een toekomstbestendige financieel professional’. 

Franklin Hagel

Franklin Hagel, cfo van Travix, herkende veel in het Visiedocument van NBA-VRC over het beroep van de Financieel Professional.

Gastspreker drs. Franklin Hagel RA, cfo bij Travix International, nam de zaal mee achter de financiële schermen van onder andere Cheaptickets.nl en Vliegwinkel.nl. Vervolgens verzorgde prof.dr. Theo Huibers MMC een interactieve sessie over disruptive innovation en de belangrijkste trends en (digitale) technologieën die bepalend kunnen zijn voor de business modellen van de toekomst.

deelnemers ledengroepvergadering AIB

Hoogleraar Theo Huibers (UT) liet deelnemers zelf kiezen welke huidige en verwachte innovaties zij inschatten als meest ingrijpend.

Print
Tweet dit Deel dit op LinkedIn

Stuur deze pagina door

Naar:

Van:

Impressie Ledengroepvergadering 6 november 2014

Annuleren