Vacatures

De NBA is de beroepsorganisatie van alle ruim 20.000 accountants in Nederland. De NBA behartigt de belangen van haar leden, biedt verschillende vormen van ledenservice, is verantwoordelijk voor de regelgeving en is de spreekbuis van het beroep. 

De NBA heeft regelmatig vacatures beschikbaar binnen verschillende functies. Daarin wordt een onderscheid gemaakt tussen een functie bij de beroepsorganisatie zelf en een functie binnen NBA-gremia.

Vacatures bij de NBA

Bij onze organisatie werken verdeeld over de verschillende afdelingen ongeveer 160 medewerkers. De NBA is een middelgrote organisatie waar voldoende ontwikkelingsmogelijkheden aanwezig zijn. Kennis delen is vanzelfsprekend in een kennisorganisatie als de NBA. Medewerkers zijn formeel waar het hoort en informeel waar het kan. Tussen leiding en personeel bestaan korte lijnen. De werksfeer kan worden omschreven als constructief en open.

Bekijk de vacatures bij de NBA »

Vacatures in NBA-gremia

Bij een vacature in een NBA-gremium gaat het om een functie binnen het bestuur, een ledengroepbestuur, dan wel een commissie of adviesorgaan van de NBA. Personen die in een functie willen participeren dienen lid te zijn van de NBA. Van hen wordt verwacht dat zij een inhoudelijke bijdrage leveren aan (de vergaderingen van) het gremium waarin zij participeren.

Bekijk de vacatures in NBA-gremia »

Print
Tweet dit Deel dit op LinkedIn

Stuur deze pagina door

Naar:

Van:

Vacatures

Annuleren