Welke accountant wilt u in het zonnetje zetten?

02 februari 2017 Categorie:

Kent u een accountant die zich bijzonder heeft ingezet voor de NBA of voor het accountantsberoep? En wilt u die accountant graag eens in het zonnetje (laten) zetten? Draag hem of haar dan voor als kandidaat voor de NBA Loftrompet.

NBA loftrompet

De NBA loftrompet is een onderscheiding die door het bestuur is ingesteld. In de ledenvergadering wordt de loftrompet uitgereikt aan een lid (of aan meerdere leden) die zich meer dan gemiddeld heeft ingezet voor de NBA of voor het accountantsberoep.

De NBA Loftrompet is inmiddels drie keer uitgereikt: in 2014 (aan Jacques Heij AA RA en Leo Straathof RA), 2015 (aan de leden van de werkgroep Toekomst Accountantsberoep) en in 2016 (aan Peter Eimers RA en Herman Meijer AA RA).  

U kunt uw gemotiveerde suggesties voor kandidaten tot en met 1 maart 2017 indienen bij de secretaris van het bestuur (Frans van Schaik, f.vanschaik@nba.nl). Het bestuur maakt op basis van de ontvangen suggesties een keuze. Tijdens de ledenvergadering worden de uitgekozen accountant in het zonnetje gezet.

Print
Tweet dit Deel dit op LinkedIn
Vorige bericht Volgende bericht

Stuur deze pagina door

Naar:

Van:

Welke accountant wilt u in het zonnetje zetten?

Annuleren